Menu
Your Cart

淨白淡斑

品牌: Neville 型號: SK
酒粕是從日本清酒發酵提取後所利餘的珍貴成份,經常使用於各大日本美肌產品之中,酒粕的起源是早年日本清酒工人於醕製清酒後,發現雙手變得特別白滑幼嫩,與工人的實際年..
HK$268 HK$369
品牌: Glo 型號: SK
夏日要有白滑肌,除了要每天勤力塗防曬外,配合美白丸便可事半功倍,有冇諗過天然有機營養補充品都可以擁有美白效果,小燈泡絕對可以幫到你。50倍帶氧成分注入身體進行..
HK$528 HK$599
品牌: Pro Top 型號: SK
熬夜救星,解決熊貓眼問題,淡化黑眼圈,令雙目重生亮眸!由專利冷凍技術打造的100%純活膠原, 保存於最新鮮狀態,創造醫學級高科技,提升到90%緊緻抗氧功效,填充..
HK$488 HK$499
品牌: Neville 型號: SK
亮白透肌  阻止黑色素形成 令肌膚明亮嫩滑主要成份:煙醯胺酵母提取物大豆氨基酸類卡瓦胡椒葉/根/莖提取物使用方法:清潔面部皮膚後,拍上爽膚水。如需要..
HK$298 HK$399
品牌: Neville 型號: SK
主要功效:強效淡化面部斑點及色斑。高效美白亮肌。賦活沉睡之肌膚。專利配方:MEIRITAGE™此產品採用了法國大型化妝品成分生化研發廠商Sederma所研發的強..
HK$179 HK$199
品牌: Pro Top 型號: SK
含有微份子杜鵑花酸成份,杜鵑花酸為酪胺酸酶 (Tyrosinase) 的競爭性抑制物 (Competitive Inhibitor),可減少皮膚內部自由基的產生..
HK$699 HK$799
Vanav UP6 電離子美容儀 (香港行貨)
接受預訂
品牌: Vanav 型號: SK
**(香港行貨-包一年保養) 購買後請保留保養卡及完整包裝盒,由香港代理保養。特賣貨品,VIP折扣不適用。疫情影響下,美容院唔開,就算開返都膽心,但又唔忍心睇住..
HK$1,699 HK$1,998
品牌: Deliftox 型號: SK
一次過解決多種肌膚,打造牛奶bb肌話咁易;Deliftox小顏術系列‼小顏同時美白即時見效的美白產品!盡對好用!Blogger新寵。蘊含「白藜蘆醇」精華,抗衰..
HK$458 HK$480
品牌: Neville 型號: SK
由先進的科研技術調製出的最新美容產品,非美容達人最愛的CO3蛻變面膜莫屬。此面膜的泡泡可將養份直接滲透至肌底,同時更可將4000倍的氧氣傳送給肌膚細胞。此面膜..
HK$255 HK$348
品牌: Pro Top 型號: SK
Protop夏日抗氧透肌新品‼速效美白針,不要再葡萄別人的淨白無暇肌,除咗激光療程,葡萄係更加安心嘅美白方法,葡萄美白比維他命C高62倍美白功效,可以達到媲美..
HK$599 HK$599
品牌: Neville 型號: SK
360。追蹤及擊破色斑雀斑 Neville Derma Lab EXPico Spot Tracing Series老人斑、痘印及因發炎而留下的疤痕,..
HK$599 HK$699
品牌: MMiracle 型號: SK
先來個開心share,店主私心推介實測三天激白兩度,好多客人私底下問我有啲咩好嘢記住要推介!今次呢個真係要分享,好嘢齊齊用,即刻做下白老鼠實測試驗效果,忍唔住試..
HK$399
顯示 1 至 12 於頁 48 (共4頁)