Menu
Your Cart

淨白淡斑

品牌: Pro Top 型號: SK
含有微份子杜鵑花酸成份,杜鵑花酸為酪胺酸酶 (Tyrosinase) 的競爭性抑制物 (Competitive Inhibitor),可減少皮膚內部自由基的產生..
HK$699 HK$799
Vanav UP6 電離子美容儀 (香港行貨)
暫時缺貨
品牌: Vanav 型號: SK
**(香港行貨-包一年保養) 購買後請保留保養卡及完整包裝盒,由香港代理保養。特賣貨品,VIP折扣不適用。疫情影響下,美容院唔開,就算開返都膽心,但又唔忍心睇住..
HK$1,698
品牌: Deliftox 型號: SK
一次過解決多種肌膚,打造牛奶bb肌話咁易;Deliftox小顏術系列‼小顏同時美白即時見效的美白產品!盡對好用!Blogger新寵。蘊含「白藜蘆醇」精華,抗衰..
HK$428 HK$480
品牌: Neville 型號: SK
由先進的科研技術調製出的最新美容產品,非美容達人最愛的CO3蛻變面膜莫屬。此面膜的泡泡可將養份直接滲透至肌底,同時更可將4000倍的氧氣傳送給肌膚細胞。此面膜..
HK$299 HK$348
品牌: Pro Top 型號: SK
Protop夏日抗氧透肌新品‼速效美白針,不要再葡萄別人的淨白無暇肌,除咗激光療程,葡萄係更加安心嘅美白方法,葡萄美白比維他命C高62倍美白功效,可以達到媲美..
HK$550 HK$599
品牌: Neville 型號: SK
360。追蹤及擊破色斑雀斑 Neville Derma Lab EXPico Spot Tracing Series老人斑、痘印及因發炎而留下的疤痕,..
HK$680
品牌: MMiracle 型號: SK
先來個開心share,店主私心推介實測三天激白兩度,好多客人私底下問我有啲咩好嘢記住要推介!今次呢個真係要分享,好嘢齊齊用,即刻做下白老鼠實測試驗效果,忍唔住試..
HK$399
Skinkey 黑蜂巢面膜 5pcs
免運費
品牌: SKINKEY 型號: SK
黑科技與高能量配方完美融合,助你煥復皮膚更光滑柔軟,時刻容光煥發。煥復肌膚飽滿有彈性,全面改善疲勞及提早老化膚質產品特性高科技納米生物質石墨烯纖維,配搭高能量煥..
HK$391 HK$460
品牌: SKINKEY 型號: SK
神級護膚科學家試驗證明 活酵母卒取 有效 改善皮膚問題美白:抑制黑色素達60%以上 讓黑色素細胞變淺,改善斑色 ,另皮膚更白.防止細胞老化:促進細胞的增值力,維..
HK$527 HK$620
品牌: 其他 型號: SK
智能熱探針和射頻治療探針頭,可視顯示美容護理區域的溫度根據皮膚類型和個人喜好調整和選擇智能射頻加熱溫度:“ L”模式(42℃)“ M”模式(45℃)“ H”模式..
HK$780
品牌: 其他 型號: SK
功能介紹:LED(發光二極管):促進膠原蛋白再生,增加皮膚彈性,適用於鬆弛和皺紋的皮膚。抑制黑色素的生長,減少色素沉著,雀斑,曬斑和老化斑。改善整體膚色。 促進..
HK$580
品牌: Pro Top 型號: SK
勁收毛孔 變回少女不是夢 夏天最驚皮膚污糟,這個是嶄新全方位精華,清理污糟油脂再強效收毛孔B3加retinyl palmitate 再更新皮膚去千年印..
HK$599 HK$699
顯示 1 至 12 於頁 52 (共5頁)