快速瀏覽
訂單(0)

Medicube收毛孔膠囊氣墊Medicube Zero Capsule Cushion

HK$238

主要功能:遮蓋粗大毛孔及粗糙的皮膚適用於夏季的氣墊粉適合上妝後油脂過盛的人希望打造光滑潔淨的人士..

-23%
快速瀏覽
訂單(1)

RIRE水潤遮瑕氣墊粉餅 Glow Cover Cushion

HK$98 HK$128

成分:礦泉水,膠原,白花提取物等 -令肌膚持久水潤-抗皺功效 -美白功效 -遮瑕力超高 -修飾臉部毛孔細紋 -有效防止暗沉形成 令肌膚長時間散發光澤 -防曬SPF50+PA+++:SHARE  WITH YOU:RiRe 水潤遮瑕氣墊粉餅【被喻爲人生一定要擁有的大勢RIRE氣墊粉底】遮瑕度高+無黏膩感+提亮透薄+不厚粉美容人氣節目 Make Up Box 推介女演員 문지인 愛用SNS 過百位韓國Blogger推介集BB Cream+Foundation+Concealer於一身高貴華麗包裝, 黑色X金色,RIRE呢個品牌係韓國最近超有人氣,好用之如,價錢夠親切,好似呢個Cushion咁就係韓妹既新寵, ..

快速瀏覽
訂單(5)

ROUGJ增長睫毛膏 Mascara Black extra volume EV

HK$99

意大利製造大牌Dxxr同廠睫毛膏超激長!超濃密!夏天必備‼️‼️只需30秒 即時生成超自然濃密洋娃娃睫毛仿植假眼睫毛效果 24小時持妝效果絕不傷真睫毛 能輕易卸除每日只需30秒..

快速瀏覽
訂單(1)

Banila Co 保濕妝前乳Prime Primer Hydrating Sebum Control 30ml

HK$159

能保持肌膚持久滋潤,並能有效遮蓋毛孔及撫平細紋。有助妝容貼服,及使肌膚光滑亮麗。含pure nature complex,使肌膚水份充足,持久滋潤,以達玫長期保濕功能。使用方法:於BB cream及粉底液前使用。..

快速瀏覽
訂單(0)

Apieu多功能遮瑕修正筆Multi Correcting Stick 6g

HK$69

..

快速瀏覽
訂單(0)

A'pieu Soo Bo Ji 氣墊粉Cushion 14g

HK$99

..

快速瀏覽
訂單(15)

Medicube 紅色膠囊氣墊粉底 Red Capsule Cushion

HK$289

低刺激三重鎮静遮瑕:含有助於肌膚保濕鎮静的積雪草提取物、炉金石、酰醇等。出色的遮瑕力:可打造柔滑淨透的肌膚通過低刺激測試:低刺激3重鎮掙遮瑕氣墊,敏感性肌膚也可使用隔離紫外線/美白/改善皺紋抗菌力99.9%的非乳膠粉扑..

暫時缺貨
快速瀏覽
訂單(3)

Secret Age Perfect Finish Cream完美遮瑕粉底霜+精油套裝

HK$348

全日都唔易脫妝,防水,遮瑕特別好,自然的妝感,偏啞光質地韓國很多Blogger用過都大聲說好!塗抹之後1分鐘左右,表層自然風乾摸上去滑滑的不會出現手印,化完眼妝都不用補妝純天然的花香精華油一點也不油,可以做妝前精油,也可以混合粉底霜使用..

-20%
快速瀏覽
訂單(3)

16 Brand Eye Magazine迷你雜誌炫彩漸層眼影盤

HK$78 HK$98

終於係終於到啦!其實早係個幾月前已經好多靚女問我地幾時入貨,係因為韓國供應商個邊不斷缺貨!令到產品價錢上升今次翻得嚟個價錢梗係靚仔啦!手殘女救星!唔識化漸變眼影16.Brand一次幫你KO!16 Brand 限量雙色眼影,一掃就有漂亮美妝!眼妝好睇又自然,由韓國化妝大師趙成雅嘅自創品牌!Chosungah22旗下嘅品牌16BRAND新推出限量版迷你雜誌炫彩雙色眼影盤,化個日常妝只要3秒就完成,非常適合初學者或趕時間要快嘅人!..

快速瀏覽
訂單(17)

A'PIEU Water Light Tint RD03 彩虹唇釉 4g 媲美YSL

HK$48

A'PIEU Water Light Tint 彩虹唇釉 葡萄柚色 RD03 4gA'PIEU 水光染唇液,薄塗重塗都有不一樣的美感 配襯任何膚色、膚質亦盡顯氣質 滋潤水光質感有著釉面的漆光光澤 唇彩顯色但還是保有清透感,持久度高 添加精油成份,保濕滋潤效果出眾 搽一層的感覺比較自然多搽幾層則顯成熟韻味 是兩種不一樣的感覺 ..

快速瀏覽
訂單(4)

A'PIEU Water Light Tint PK01 彩虹唇釉 4g

HK$48

A'PIEU Water Light Tint 彩虹唇釉 PK01 4gA'PIEU 水光染唇液,薄塗重塗都有不一樣的美感 配襯任何膚色、膚質亦盡顯氣質 滋潤水光質感有著釉面的漆光光澤 唇彩顯色但還是保有清透感,持久度高 添加精油成份,保濕滋潤效果出眾 搽一層的感覺比較自然多搽幾層則顯成熟韻味 是兩種不一樣的感覺 ..

快速瀏覽
訂單(3)

Missha三色眼影2g

HK$48

MISSHA三色眼影係韓國最三大熱賣同最受歡迎的化妝品牌之一 由東方神起代言~係去韓國旅行必賣既彩妝產品之一!..

-31%
快速瀏覽
訂單(2)

3CE BLUSH CUSHION 氣墊腮紅

HK$89 HK$129

大熱韓牌3CE推出嘅BLUSH CUSHION氣墊腮紅 共有六款顏色 紅色到裸色都有 而咖啡色就可以用來修容妝感自然 ✨唔會令底妝變得冇光感仲可以維持底妝嘅透明度 平常用修容膏或粉狀腮紅會卡粉嘅女孩絕對要入手啊    ..

快速瀏覽
訂單(5)

Hanyul Lip Balm 韓律漸層護唇膏

HK$78

迷倒萬千韓妹嘅漸層潤唇膏 呢一系列嘅護唇膏同樣用咗草本配方 以大自然色系的色彩及天然的香氣作為主要設計 由完全無色到帶一點粉嫩色都有 滋潤度顯色度一流..

快速瀏覽
訂單(1)

SHISEIDO E+B6 藥用護唇膏 8g

HK$68

SHISEIDO E+B6 藥用護唇膏 修復防止唇部乾裂脫皮 促進皮膚的新陳代謝 抑制唇部炎症發生 對治療口唇炎有一定效果 保持皮膚和黏膜健康 無香料 無色..

顯示 1 到 15 共計 76 (共 6 頁)