快速瀏覽
訂單(0)

ROUGJ增長睫毛膏 Mascara Black extra volume EV

HK$99

意大利製造大牌Dxxr同廠睫毛膏超激長!超濃密!夏天必備‼️‼️只需30秒 即時生成超自然濃密洋娃娃睫毛仿植假眼睫毛效果 24小時持妝效果絕不傷真睫毛 能輕易卸除每日只需30秒..

-20%
快速瀏覽
訂單(3)

16 Brand Eye Magazine迷你雜誌炫彩漸層眼影盤

HK$78 HK$98

終於係終於到啦!其實早係個幾月前已經好多靚女問我地幾時入貨,係因為韓國供應商個邊不斷缺貨!令到產品價錢上升今次翻得嚟個價錢梗係靚仔啦!手殘女救星!唔識化漸變眼影16.Brand一次幫你KO!16 Brand 限量雙色眼影,一掃就有漂亮美妝!眼妝好睇又自然,由韓國化妝大師趙成雅嘅自創品牌!Chosungah22旗下嘅品牌16BRAND新推出限量版迷你雜誌炫彩雙色眼影盤,化個日常妝只要3秒就完成,非常適合初學者或趕時間要快嘅人!..

快速瀏覽
訂單(3)

Missha三色眼影2g

HK$48

MISSHA三色眼影係韓國最三大熱賣同最受歡迎的化妝品牌之一 由東方神起代言~係去韓國旅行必賣既彩妝產品之一!..

快速瀏覽
訂單(3)

A'PIEU harutatoo brow 防水馬克筆眉筆

HK$68

A'PIEU harutatoo brow 防水馬克筆眉筆 韓國最紅的液態眉筆,顏色自然柔和,打造霧眉質感。 好握、易畫,初學者也適用!輕鬆即可以彈性筆頭勾勒眉型,絕不失手。 一共兩色 淺啡、深啡..

快速瀏覽
訂單(0)

A'PIEU To Your Shadow 眼影盤

HK$58

A'PIEU To Your Shadow 眼影盤 ​..

快速瀏覽
訂單(1)

A'PIEU 按壓式光澤眼影筆

HK$58

A'PIEU 按壓式光澤眼影筆 ​  ..

快速瀏覽
訂單(1)

A'PIEU Full Of Color Eyes 六色眼影盤

HK$118

A'PIEU Full Of Color Eyes 六色眼影盤​ ​..

快速瀏覽
訂單(1)

A'PIEU 雞年限定六色眼影盤

HK$128

A'PIEU 雞年限定六色眼影盤 雞年限定六色眼影盤,紅白及藍白的設計,非常可愛。 眼影盤外型小巧,方便帶出街使用。 共有兩款色選,一盤是紅棕色調,一盤是灰褐色調,兩款都非常實用。 眼影中也添加了細緻的珠光,過年出門,就是要讓眼睛明亮又閃耀,Bling Bling最能招來整年的好運啦!  ..

快速瀏覽
訂單(0)

COSMO MONSTER 雙頭防水眼線筆 0.5g

HK$98

COSMO MONSTER 雙頭防水眼線筆 0.5g 內置刷頭和削筆器,能輕鬆快速打造魅力眼妝的防水眼線筆。 無刺激性,貼合於眼部,不易暈染或脫妝,能長時間保持眼妝。 強效防水配方,拒絕熊貓眼,色澤純淨飽和,妝效自然。..

快速瀏覽
訂單(2)

Etude House 清純染眉膏 4.5g

HK$58

Etude House 清純染眉膏 4.5g 方便、快捷! 簡單染眉! 共五色,不管是哪種髮色,都可以找到適合的顏色。 使用方法: 把染眉膏反覆地前後刷在眉毛上。 染眉膏刷完後,等乾了再用眉梳梳整齊。..

快速瀏覽
訂單(0)

PONY EFFECT 礦物質持久貼服眼影 #Lively

HK$238

..

快速瀏覽
訂單(15)

Etude house MY BROWS GEL 眉飛色舞 7天持久眉膠 最新四色

HK$68

Etude house眉飛色舞 7天持久眉Gel 新概念撕除式染眉膠。自然俐落的色彩,即使經過長時間,也能維持剛完妝時的眉型,再也不需要每天為了眉毛苦惱! 真真真係得!已經使用第5日,條眉仲係到未走,對想秀眉又怕痛的我,簡直係恩物 容易上色,只要用幼嘴眉筆畫好個外圍,用眉Gel填色,等2小時順毛撕下來就可 使用方法 1. 整頓眉毛後,在眉毛上塗上適合的眉型,以一定的厚度覆蓋 2. 至少兩小時後,或是完全乾後,從眉毛後方輕輕將眉膠撕除,即能展現超強著色力。 3. 可以在睡前使用,使用後24小時內請勿在眉毛上使用清潔產品以維持更持久的妝效。 新色!! #4 Orange brown (橘棕色) #5 Pink ash brown (粉紅棕色) ..

快速瀏覽
訂單(5)

Mistine Super Black Fixed Liner 紅管眼線筆

HK$58

Mistine是泰國第一彩妝品牌。 Mistine最新眼線筆,更濃黑、更持久、更防水、不暈染。筆尖比銀管眼線筆細一些相同的特點是:顏色濃黑、筆頭順滑、高防水、全天不暈染!..

快速瀏覽
訂單(0)

the Balm Autobalm Face Palette. Palette Visage (California/Hawaii)

HK$128

The Balm - Autobalm Face Palette. Palette Visage - California四合一色盤組合,包括:highlighter/ShadowBrow/CreaseLid/LinenBlush/Shadow..

快速瀏覽
訂單(1)

the Balm Bahama MaMa蜜粉 腮红/眼影

HK$138

美國直接入口the Balm Bahama MaMa 特價發售。    ..

顯示 1 到 15 共計 20 (共 2 頁)